Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanpanerad kycklingschnitzel med krämig basilikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lagom lyxig, lätt att göra och fantastisk smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd kyckling-minutfiléerna först i vetemjöl sen i uppvispat ägg och till sist fint riven parmesan. Stek dem frasiga och gyllenbruna i smör i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida. Salta och peppra.
  2. Lägg crème fraichen i en skål tillsammans med majonnäs, finhackad vitlök och basilika. Kör till en slät sås med hjälp av en handmixer. Smaka av med lite salt.
  3. Servera den kalla basilikasåsen till den frasiga kycklingen, rostade potatisklyftor och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.