Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Riktigt god festmat - Servera...allt tillsammans med lättfräst bladspenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut lårfiléerna.
  2. Mixa brödet, hälften av rosmarinen, smöret och hälften av parmesanen.
  3. Överlappa två lårfiléer och bred ut ett lager av rosmarinpastan. Rulla ihop och spänn rullen med plast, lägg i frysen 30 min.
  4. Linda dem därefter med bacon. Dela potatisen, pensla med oljan, strö på rosmarin. Baka i ugn 225°C i 35 min.
  5. Koka upp grädden med en krossad vitlöksklyfta och resten av parmesanen och mixa med en stavmixer.
  6. Stek kycklingrullen gyllenbrun och baka den sedan färdig i ugn på 125°C kycklingen är klar vid 75 grader.
  7. Servera...allt tillsammans med lättfräst bladspenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.