Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesansnurror

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Väldigt goda och lättlagade. Perfekt som mingelrätt eller litet tilltugg till drinken. Går utmärkt att förbereda och stoppa i kylen eller frysen, för att strax innan gästerna kommer grädda dom i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa sardellfiléerna med en gaffel så att det blir "mos" av dem (inga stora bitar kvar). Blanda sardellerna med det mjuka smöret väl. Tillsätt sedan parmesanen, vitlöken, saltet och pizzakryddan.
  2. Kavla ut smördegen mellan bakplåtspapper så att den blir tunn, bred sedan ut smöret jämnt och riv ev. över lite extra parmesan.
  3. Rulla ihop smördegen tight (annars flyter fyllningen ut). Lägg helst rullen i kylen/frysen en stund så är den lättare att skära. Skiva rullen i tunna skivor 1/2-1 cm tjocka.
  4. Grädda i 225 grader tills gyllenbruna.

Kommentarer (1)

  • Christij 23 juni 2011

    jättegoda och enkla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.