Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanstekt fisk med basilikapotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på frasiga fiskfiléer med krämig och god potatis. Hittade det här receptet i en receptfolder från Arla. Gott gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i portionsbitar och strö över salt. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ströbrödet och osten. Doppa fisken först i ägget och sedan i ströbrödet. Stek fisken i smör tills den är gyllenbrun och genomstekt.
  2. Skär potatisen i bitar. Strimla purjolöken och fräs den i smör i en gryta. Lägg ner potatisen och häll på grädden. Låt det koka ihop några minuter. Smaksätt med salt och hackad basilika. Servera fisken med potatis och lättstekta tomater. Strö över lite basilika och hyvlad parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.