Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsens rislåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Gud va gott detta blir.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i spadet från konservburkarna, citronsaften och så mycket vatten att totala mängden blir 5 dl. Vispa grädden, droppa i tabasco. Rör ihop äggulorna med majonnäs och curry. Blanda grädden med majonnäsblandningen. Lägg skalade räkor, musslor, svamp och ost i smeten. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem. Fördela riset i bottnen av en stor, vid ugnsäker form. Häll på blandningen och garnera med sparrisen. Grädda i 225 º i ca 10 minuter. Bjud grönsallad till .

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammis 12 december 2008

    Guuud vad gott Jag åt så magen stod rätt ut Bara älskade det Ok lite extra curry och cayennepeppar En självklar femstjärna för mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.