Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskfin äggöra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fin äggröra passar bra som förrätt till påskaftons middag

Ingredienser

Instruktioner

Stek baconet knaprigt men utan att det bränns. Slå av fettet och låt det rinna av på hushållspapper.Hacka det fint. Vispa ihop ägg,grädde,salt och timjan i en skål.Smält matfett i en tjockbottnadkastrull eller panna och slå i smeten.Hetta upp på svag värme och rör hela tiden med en träsked eller trägaffel. Slå upp äggröran nr den är lagom tjock och krämig.Garnera fatet med musslor och hackad bacon och strö på persilja.Serveras varm.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.