Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskkaka med saffran och ananassalsa

 
Skriv ut

Inte enbart till påsk passar denna goda kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form. Sätt ugnen på 175°. Rör matfett, vaniljsocker och socker lätt och luftigt. Tillsätt äggen, ett i sänder, under omrörning.
  2. Blanda bakpulver, saffran och mjöl och rör ner i smeten växelvis med mjölken. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timme.
  3. Ananassalsa: Skala ananasen och skär den i kuber. Dela passionsfrukterna och skrapa ur dem. Lägg frukten i en skål.
  4. Vänd ner creme fraichen. Blanda i flor med citronsmak och rosépeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.