Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskkalkon med tomatvinegrette

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Bjud på påskbuffén - eller den här rätten går även utmärkt att servera som en ensamrätt med kokt pasta eller ris, och broccoli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ihop alla ingredienser till tomatvinegretten i en mixer eller matberedare. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg upp påskkalkonen på ett fat och ringla över tomatvinegretten. Låt marinera minst 1 timme, det går bra att förbereda dagen innan.
  3. Dekorera med basilika. Denna rätt går även utmärkt att servera som en ensamrätt med kokt pasta eller ris, och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.