Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskpaj

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god paj med ingredienser som hör påsken till.

Ingredienser

Instruktioner

Bottna en pajform med äggklyftor och kycklingbitar som är stekta och kryddade med salt och peppar. Fräs paprika purjolök och bacon tillsammans i stekpanna. Lägg över i pajformen. Värm championstuvningen och tillsätt champinjonerna, portvin, grädde och soya. Bred stuvningen över ingredienserna i pajformen. Gör pajdegen , kavla ut och lägg som ett lock över pajformen.Pensla med äggulan. Grädda i ugn 200 grader 20-30 min. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.