Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskpasta med saffran

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket enkel att tillreda och smakar mycket gott men tyvärr hade jag ingen kamera med mig för att foto, även gott för ögat (nästa gång kanske jag kompletterar med en bild)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Skala räkorna Skala avokadon och skär den i små bitar. Blanda med apelsinsaften. Stöt saffranet i en mortel (kan uteslutas, behövs ej krossas kan vara som den är) i en mortel. Häll grädden i morteln så all saffran kommer med. Skär laxen i ca 2x2 cm stora biter och stek dem på båda sidor. Krydda med citronpeppar och salt. Häll av vattnet från pastan och blanda saffran-grädden och laxbitarna i kastrullen och med pastan. Ställ den på plattan ca 30 sek och värm upp det hela.. Innan servering lägger du den strimlade paprikan, avokadobitarna, räkorna och dillen ovanpå.
  2. Jag satte även en liten sudd chillipeppar i gräddblandningen men det man göra som man vill, det går lika bra med lite pressad vitlök men det får var och en avgöra efter sin smak. Supergott
  3. Lycka Till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.