Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsksill med ägg och ansjovis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel inläggning och smakrik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur äpplena. Hacka ägg, ansjovis, äpple, gräslök och purjolöken.
  2. Blanda sedan allt med crème fraîche och majonnäs och smaka av med salt och peppar. Tänk på att ansjovisfiléerna avger en del salt. Rör inte så mycket, då blir det löst.
  3. Skiva sedan sillen i centimetertjocka bitar och bland ner i såsen. Låt stå i kylskåpet över natten för bästa smak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marinkovic 23 mars 2008

    Jisses vad populär JAG varit i påsk med DITT recept på denna sill.ALLA ville ha receptet. God fortsättning på påsk & "våren" när den nu kommer !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.