Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskskinka med calvados- och senapsgriljering

 
Skriv ut

Griljera påskens rimmade kokta skinka. Calvadosen kan bytas ut mot konjak, men se då upp att inte skinkan blir för mörk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. Lägg skinkan i en ugnssäker form. Blanda ihop senap, socker, calvados eller konjak, äggula och 2 msk ströbröd. Bre blandningen på skinkan. Strö över 1 msk ströbröd.
  2. Sätt in skinkan mitt i ugnen 15-20 minuter. Låt skinkan kallna och skär den i tunna skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.