Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsksnittar

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god förrätt eller som tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen hårda och låt svalna.
  2. Hacka äggen och lägg i en bunke.
  3. Tärna lax smått.
  4. Hacka gräslök.
  5. Blanda ägg, lax, curry, färskost, mjölk samt hälften av gräslöken.
  6. Smaksätt äggröran med curry, salt och vitpeppar.
  7. Lägg på rostat eller smörstekt vitt bröd.
  8. Forma "ägg" med två skedar eller klicka ut på brödet.
  9. Garnera med resterande gräslök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.