Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionerad chokladmousse med honungsyoghurt

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

mmmm..... så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i mikro eller vattenbad. Vispa socker och äggulor till en krämig smet. Vänd ner rom och den smälta chokladen. Skrapa ur fröna i vaniljstången ner i grädden och vispa upp den. Vänd försiktigt ner vaniljgrädden i chokladsmeten.
  2. Gröp ur tre av passionsfrukterna och fördela detta i åtta serveringsglas. Fördela moussen ovanpå och ställ in glasen i kylen minst 2 timmar.
  3. Blanda yoghurt och honung, klicka det ovanpå moussen. Gröp ur den fjärde passionsfrukten och fördela detta överst i glasen. Strö över den rivna chokladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.