Som härliga efterrätter om man vill
Instruktioner
- Ugn 100 grader
- Fyll vatten i botten på en kastrull. Ställ en värmetålig skål/degbunke som passar ovanpå kastrullen. Blanda äggvitor och socker i skålen. Låt vattnet sjuda i kastrulle och vispa äggvitorna med sockret över vattenbadet med elvisp tills smeten är helt fast. Fyll en spritspåse med smeten. Sprita ut kransar på en bakpappersklädd plåt. Gör en litet hål som en fördjupning mitt i kransen. Gädda marängerna tills de är torr och lätta ca 45 minuter.
Fyllning: vispa grädden. Dela passionsfrukterna och gröp ur kärnorna. Blanda passionsfrukskärnorna och fruktjuicen med grädden. Spritsa passionsgrädden i fördjupningen.
Topping: Gröp ur passionsfrukten och skeda kärnorna över grädden. Smält chokladen och ringla den över marängerna.
Publicerat den
5 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar