Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionerade marängkransar

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Som härliga efterrätter om man vill

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 100 grader
  2. Fyll vatten i botten på en kastrull. Ställ en värmetålig skål/degbunke som passar ovanpå kastrullen. Blanda äggvitor och socker i skålen. Låt vattnet sjuda i kastrulle och vispa äggvitorna med sockret över vattenbadet med elvisp tills smeten är helt fast. Fyll en spritspåse med smeten. Sprita ut kransar på en bakpappersklädd plåt. Gör en litet hål som en fördjupning mitt i kransen. Gädda marängerna tills de är torr och lätta ca 45 minuter. Fyllning: vispa grädden. Dela passionsfrukterna och gröp ur kärnorna. Blanda passionsfrukskärnorna och fruktjuicen med grädden. Spritsa passionsgrädden i fördjupningen. Topping: Gröp ur passionsfrukten och skeda kärnorna över grädden. Smält chokladen och ringla den över marängerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.