Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionerat hjärta

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Sååå gott

Ingredienser

Instruktioner

Fyllning: Blanda fromagen enligt förpackningens anvisning och blanda ner passionsfrukt. Sätt ugnen på 225°. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner i smeten tillsammans med mjölk. Häll ut smeten tunt och jämnt på en långpanna täckt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 4 min. Lägg kakan upp och ned på ett bakplåtspapper och lossa papperet som kakan gräddats på. Låt den svalna under en plåt. Lägg ut ett tjockt lager med fromage. Tjockare i mitten och tunnare i ändarna. Rulla ihop kakan från båda ändarna och låt dem mötas i mitten så att det bildar ett hjärta. Lägg kakan i en avlång sockerkaksform där hjärtspetsen stöds av formens kant. Frys två timmar innan tårtan skärs upp så att den håller formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.