Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfruktspaj

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Bjud på något annorlunda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till pajdegen. Låt stå kallt i kyl, gärna 1 dygn. Kavla sedan ut tunt på mjölat bakbord och klä 10 formar, ca 10 cm i diameter. Förgrädda pajskalen.
  2. Koka upp passionsfruktspurén med citronsaften. Låt svalna och blanda sedan ner resterande ingredienser till fyllningen. Värm upp smeten under omrörning. Häll fyllningen i de förgräddade pajskalen och baka sedan av i 140° varm ugn i ca 15 minuter.
  3. Karamellisera sockret gyllenbrunt och slå sedan på passionsfrukt och citronsaft. Koka upp under omrörning. Arrangera enligt bild.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.