Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfrukttårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det roliga med den här tårtan är att den går så väldigt fort att göra, och så är den ju goood förstås !

Ingredienser

Instruktioner

Riv mandelmassan och blanda den med ägget och de två ovispade äggvitorna. Häll i smord form med löstagbar kant. Grädda botten i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Vispa grädden separat och vispa äggulorna och florsockret tillsammans med citronskalet och saften. Blanda sen dessa två. Låt botten svalna innan du brer på fyllningen och fryser den. Ta fram tårtan 30 minuter innan servering och bred innehållet av passionsfrukterna ovanpå.

Kommentarer (1)

  • anna8502 18 november 2009

    jätte god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.