Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionspanacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Panacotta med passionsfrukt är en lättlagad och uppskattad dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde med sockret. Skåra vaniljstången på längden, skrapa ur fröna ner i grädden och lägg även ner stången. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i grädden. Blanda väl. Häll upp i små formar och ställ kallt att stelna några timmar. Garnera med inkråmet från passionsfrukterna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.