Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Carbonara - Utan grädde!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Dagens middag fick bestå utav en snabb & enkel Pasta Carbonara. Samma fyllighet & enkelhet som den vanliga Carbonaran, fast utan grädden!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp pastan. Under tiden du kokar pastan så steker du baconet i oljan tills den får en fin färg och yta.
  2. Grovhacka vitlöken och tillsätt den i baconet, stek cirka 1 minut.
  3. Vispa ihop det hela ägget, äggulorna och nästan allt av osten i en separat skål. Smaka av med lite av de kryddor du vill ha. Rör om.
  4. Häll av pasta MEN spara cirka 1 matsked av vattnet.
  5. Tillsätt äggröran, resterande vatten av pastakoket, bacon/vitlöksblandningen och resten av osten i kastrullen med pastan. Smaka av med krydda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.