Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta à la Gyllsjö

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En underbart krämig citronpasta med kyckling i blåmögelsås tillsammans med ruccola och tomatsalsa som man bara inte kan sluta mumsa på :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med tomatsalsan. Skär tomaterna i bitar, blanda olivolja och vinäger, hacka en näve basilika och vänd om lätt.
  2. Skär kycklingen i munsbitar och stek i olja med lite salt och peppar. Låt milda mat och blåmögelosten koka upp under omrörning, salta och peppra efter smak, ställ till sidan Koka pastan och häll av vattnet, blanda pasta och sås, vänd sedan i kycklingen.
  3. Servera med att toppa med sköljd ruccola och tomatsalsan och njut :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 24 juni 2012

    Gott, men hittade ingen citrontagliatelle och har aldrig sett. Använde citron i vattnet när vi kokte den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.