Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta aglio olio e peperoncino

(2 kommentarer)  
Pasta aglio olio e peperoncino Pasta aglio olio e peperoncino Pasta aglio olio e peperoncino
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel pasta för den som gillar vitlök och stark mat!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär vitlöken i skivor. Sätt gärna på vattnet före så är ju allt klart nästan samtidig. Smula peperoncino och häll ner den och vitlöken i en wokpanna med matolja. Bryn den och ställ undan det tills pastan är färdigkokt. Häll av pastavattnet och häll i pastan i wokpannan, hetta upp rör om och ha ev pecorino eller parmesanost till, den ska egentligen ätas utan... Buon apetito/Titti.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cateerina 17 maj 2012

    TÄNK PÅ ATT INTE BRÄNNA VITLÖKEN.....

  • cateerina 17 maj 2012

    jag vet inte om det är piri-piri men jag tror det!I Italien så heter den Peperoncino!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.