Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta al atún (tonfisk)

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, snabt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Värm upp pannan och häll i en skvätt olja. Fräs löken och vitlöken i det. Sedan häller du i den avrunna tonfisken och vänder några ggr, men det ska inte stekas för de blir det torrt. In med krossade tomater, tomatpuré,salt och tabasco efter smak (men 2-3 droppar brukar vara mer än tillräckligt då man vill att det ska smaka annat än starkt) Låt putra en liten stund och när pastan är klar blandas allt i en och samma kastrull. Servera i en djup tallrik med en skvätt olivolja och ett gott lantbröd. MUMS!!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 23 oktober 2008

    Gott och enkelt vardagsrecept!!

  • Luis 23 oktober 2008

    Tack för inlägget. Det var roligt att höra att ni tyckte om det. Hälsningar Luis

  • Maryscha 21 september 2011

    Enkelt&gott! (om man gillar tonfisk..)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.