Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta al forno

 
Skriv ut

Den här gratängen är mycket lättlagad om du har rester av kokt pasta och köttfärssås hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225˚.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt den rinna av i ett durkslag.
  3. Gör köttfärssåsen: Skala och hacka löken och vitlöken fint, fräs i smör i en stekpanna. Tillsätt nötfärs och stek under omrörning. Rör ner tomater, vatten eller vin och buljongtärning. Smaka av med salt, peppar och timjan.
  4. Varva pasta, köttfärssås, pastasås och ost i en smord ugnssäker form. avsluta med pastasås och ost. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.