Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Bearnaise

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna kan låta konstigt, och faktum är att jag är inte så glad för bearnaise men....det här lär bli din familjs nästa favorit. Helt fantastisk maträtt som min fru lagar och som är såååååååååå GOTT !!!!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt igång pastan enligt anvisningen (al dente) och gör bearnaise såsen enligt förpackning men med 1/4 mera vätska än vad som står angivet. I en wokpanna eller en traktörpanna häller du i en skvätt olivolja och steker kycklingen färdigt. Salta och peppra och lägg den sedan i ett skål med folje ovanpå så att det håller sig värmt. I samma panna steker man wokgrönsakerna också med olivolja. Salta och lägg det i samma skål som kycklingen. Stek sedan baconet (samma panna men ingen olja ;-) och när det är klart blandar man kycklingen och grönsakerna tillbaks till samma panna. Häll på bearnaise och blanda det . Och till sist pastan. Servera det med ett gott bröd. GOTT GOTT GOTT !!!!!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gnagett 7 mars 2009

    Detta blev verkligen sååååå gott som du skriver. Tack för receptet.

  • OCMadde 14 juli 2011

    Vi bor i USA och folk äter inte bernaise sås lika ofta som i Europa. Jag brukar köpa på mig massa påsar när jag är i Sverige,men min man (Amerikan) är inte alls förtjust i det. MEN detta älskade han och han sa att jag gärna får göra det igen. Följde receptet men hade i 2 klyftor pressad vitlök på slutet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.