Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Bolognese

(2 kommentarer)  
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den godaste köttfärsåsen jag någonsin ätit med smak av Italien :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärs och gul lök i smör och olja i en stekgryta. Tillsätt resterande ingridienser förutom pasta och parmesanost. Koka upp och låt sjuda under lock 20-30 minuter.
  2. Servera såsen till pasta, toppa med nyriven parmesanost.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • marie79 24 juli 2012

    Supergod och mustig! Jag gjorde med grön chilli eftersom den röda var slut i butiken. En 5 från mig.

  • danielio-vik 19 november 2012

    Jo, en av de bättre köttfärssåser. Kanongod!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.