Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta bolognese

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jakten efter den perfekta bolognesen kommer nog att fortsätta länge.. Men den här blandningen var supergod! För att göra den lite extra god skulle jag strött lite parmesanost ovanpå vid servering.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka vitlök, lök och basilika. Bryn och finfördela färsen i margarinet/oljan, lägg i löken, basilikan, vitlöken, buljongen, kryddorna och häll i de krossade tomaterna. Låt puttra på svag värme ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med spagetti. Salta gärna bolognesen lite extra då pastan dämpar smakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.