Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta carbonara laktosfri

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Hetta upp 1 tsk olivolja i en stekpanna och knaperstek baconet.
  2. Rör samman äggulorna med den rivna parmesanosten i en stor skål. Krydda med salt och svartpeppar.
  3. När pastan kokat klart blandar du den med ägg- och ostblandningen.
  4. Häll av fettet från baconstrimlorna och häll ner i pastan. Värmen från pasta och bacon gör att äggblandningen reder sig. Blanda med matgrädden.
  5. Servera omedelbart, gärna med en rå äggula per person och nymalen svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.