- Serverar: 4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Dagens middag fick bestå utav en snabb & enkel Pasta Carbonara.
Samma fyllighet & enkelhet som den vanliga Carbonaran, fast utan grädden!
Instruktioner
- Koka upp pastan.
Under tiden du kokar pastan så steker du baconet i oljan tills den får en fin färg och yta.
- Grovhacka vitlöken och tillsätt den i baconet, stek cirka 1 minut.
- Vispa ihop det hela ägget, äggulorna och nästan allt av osten i en separat skål. Smaka av med lite av de kryddor du vill ha. Rör om.
- Häll av pasta MEN spara cirka 1 matsked av vattnet.
- Tillsätt äggröran, resterande vatten av pastakoket, bacon/vitlöksblandningen och resten av osten i kastrullen med pastan.
Smaka av med krydda.
Publicerat den
7 augusti 2013
Liknande recept
Skriv kommentar