Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Columbus

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En "man-tager-vad-man-haver-rätt, som jag kom på dagen efter att vi hade ätit tacos och undrade vad jag skulle göra med den resterande taco-såsen.... Principen är alltså att man tar vad man har, så receptet kan endast ses som en riktlinje. För mig är det som gör rätten till pasta Columbus - kycklingfilén, Txistorra-korv och tacosås, men sen lägger jag till och drar ifrån efter vad jag har hemma. Det går säkert att blanda i annat också, men jag har bara provat med nedanstående, hittills...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kycklingfiléerna och skiva korven.
  2. Börja med att steka kycklingen tills dess att den ser färdig ut på utsidan. Lägg då i korven och bryn den.
  3. När korven fått lite färg, så häller man på taco-såsen och grädden/crème fraichen. Och rör ihop det.
  4. Har man creme cheese och/eller ostkanter, så rör ned det i pannan och koka med.
  5. Jag brukar sätta på en gryta vatten till pastan, när jag börjar steka kycklingen. Så kan man äta när pastan är färdig. OBS gäller dock inte färsk pasta, med kort tillagningstid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.