Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta De luxe

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar kombination av hårdkokta ägg och rökt lax i en mustig creme fraiche sås. Nöjda gäster garanteras!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i lättsaltat vatten. Skala och hacka äggen. Lägg creme fraiche i en tjockbottnad kastrull och tillsätt ägghack, dill, gräslök, salt och peppar. Värm såsen under ömrörning men låt den inte koka.
  2. Skär laxen i fina strimlor. Häll av vattnet från pastan. Lägg matfettet i kastrullen och låt det smälta, häll tillbaka pastan. Fördela pastan i 4 djupa tallrikar och häll på såsen, toppa med laxstrimlor och servera.
  3. Brukar själv tillsätta en burk med röd kaviar i såsen, lyfter hela rätten lite till :-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.