Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta italiano

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär salami i strimlor. Stek löken i smör, tillsätt salami och låt den fräsa med några minuter. Rör ner crème fraiche. Låt allt bli varmt. Krydda med lite grovmalen svartpeppar och häll såsen över den kokta pastan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ankianka 17 september 2008

    Tack för receptet. Tog nog lite mer Salami(peppar) än vad det skulle vara, men det var så gott. Kanon gott o enkelt mvh Anki

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.