Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta jambalaya

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här enkla och snabba rätten bjuder på mängder av spännande cajunsmaker. Du vänder bara kyckling, rökt korv, paprika och pasta i en krämig sås, sen är det klart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt rinna av och ställ åt sidan.
  2. Tärna kycklingen i 2½ cm kuber. Smält smöret i en stekpanna. Lägg i kycklingen och stek cirka sex minuter tills köttet är väl brynt och genomstekt.
  3. Blanda ner lök, vitlök och cajunkrydda i stekpannan och fräs på stark värme under omrörning 30 sekunder. Lägg i korv och paprika och fräs under omrörning tre minuter. Sänk till medelvärme, tillsätt grädden och blanda väl. Hetta upp och låt sjuda fem minuter.
  4. Vänd ner pasta och tomater i pannan. Låt sjuda cirka fem minuter tills allt är genomvarmt. Strö över persilja och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 7 februari 2012

    Det blev en jättegod vardagsrätt:-) Jag gjorde dock en egen cajunblandning, det är lätt att få lite sting i rätten om man så önskar! Tackar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.