Den här enkla och snabba rätten bjuder på mängder av spännande cajunsmaker. Du vänder bara kyckling, rökt korv, paprika och pasta i en krämig sås, sen är det klart.
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt rinna av och ställ åt sidan.
- Tärna kycklingen i 2½ cm kuber. Smält smöret i en stekpanna. Lägg i kycklingen och stek cirka sex minuter tills köttet är väl brynt och genomstekt.
- Blanda ner lök, vitlök och cajunkrydda i stekpannan och fräs på stark värme under omrörning 30 sekunder. Lägg i korv och paprika och fräs under omrörning tre minuter. Sänk till medelvärme, tillsätt grädden och blanda väl. Hetta upp och låt sjuda fem minuter.
- Vänd ner pasta och tomater i pannan. Låt sjuda cirka fem minuter tills allt är genomvarmt. Strö över persilja och servera genast.
Publicerat den
5 januari 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det blev en jättegod vardagsrätt:-) Jag gjorde dock en egen cajunblandning, det är lätt att få lite sting i rätten om man så önskar! Tackar!