Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med bacon och pestosås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt, superenkelt och jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt instruktioner på förpackningen.
  2. Medan pastan kokar gör man såsen.
  3. Skär baconskivorna i bitar och finhacka vitlöksklyftan. Stek baconet tills det är lite knaprigt. Tillsätt övriga ingredienser och rör om. Såsen kan småputtra tills pastan är färdigkokt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.