Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med bacontärningar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagat och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs bacontärningarna i en stekpanna. När tärningarna börjar bli färdiga tillsätts 2msk olivolja, finhackad lök och vitlök. Fräs tills löken blivit mjuk utan att den tagit färg.
  2. Tillsätt tomat, socker och cayennepeppar. Koka ihop under lock i ca 15 minuter.
  3. Koka pastan
  4. Häll av pastan och blanda dem med 2 msk olivolja och tomat- och baconsåsen.
  5. Servera varje portion toppad med parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.