Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med créme fraiche och röd kaviar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fick provsmaka den här pastarätten på Hemköp och tyckte det var väldans gott. Kanske lite för mild i min smak, jag brukar drösa i med lite svartpeppar och en nypa cayenne för mera "stuns".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt igång pastakoket och gör under tiden såsen;
  2. Fräs schalottenlöken i smör tills den är gyllengul. Tillsätt vatten, hönsbuljongtärningen och citrinsaften. Koka upp.
  3. Tillsätt Créme Fraiche, koka upp ochlägg i sparris, sugar snaps/ sockerärtor och låt småputtra i 2 minuter. Smaka ab med salt och peppar (och ev en knivsudd cayenne).
  4. Blanda ner dillen och den kokta pastan i såsen. Lägg upp på tallikar och toppa med caviar, finhackad rödlök och en dillvippa. Servera med ett god bröd och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.