Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med Dijon- och tomatsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt enkel pastarätt med en ny variant av tomatsås!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan.
  2. Fräs kryddorna i olivoljan på hög till medelhög värme. OBS! Om vitlöken bränns måste du göra om från början. Sänk värmen och häll i tomaterna. När de börjar bli mjuka, häll i dijonsenapen. När såsen börjar bli klar (tomaterna får den konsistens du vill ha dem), lägg i den hackade salamin.
  3. Lägg upp i en skål och servera med några färska basilikablad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.