Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med fetaostfylld kycklingfärsbiff

(6 kommentarer)  
Pasta med fetaostfylld kycklingfärsbiff Pasta med fetaostfylld kycklingfärsbiff
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Måste provas!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan.
  2. Blanda under tiden kycklingfärs med smulad fetaost, salt, peppar, vitlökspulver och lite grädde till en jämn smet.
  3. Klicka ut 8 biffar i en stepanna och stek några minuter på varje sida tills biffarna får fin färg.
  4. Häll därefter resten av grädden i pannan och koka upp.
  5. Tillsätt fond, senap, ketchup, oliver och riven ost och låt allt koka några minuter så att osten smälter och biffarna blir helt genomstekta.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • eva_jonte 10 september 2009

    mkt gott är detta recept. Såsen är supergod! Jag

  • saralways 20 januari 2011

    Verkligen gott! Gillar tyvärr inte fetaost så det hoppade jag över, men det blev super ändå! :)

  • bobo83dk 12 juni 2012

    en skitbra recept, enkel och läcker... ett rent hit, ännu bättre med burkchampinjoner i

  • Junglefruit 10 september 2014

    Otroligt gott och väldigt lättlagat! Jag skippade oliverna för de gillar jag inte. Tog ett halvt kilo färs och 150 g fetaost, fick ihop 13 biffar men då blev det lite snålt med sås men det gjorde inget för åh så gott och vad många matlådor jag fick!

  • sikaal 1 juni 2015

    Jättegott! Gubben ville inte ha pasta idag, så jag gjorde hemlagat potatismos till. Det blev väldigt gott!

  • sikaal 1 juni 2015

    Jättegott! Gubben ville inte ha pasta idag, så jag gjorde hemlagat potatismos till. Det blev väldigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.