Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med fläskfilé och kantareller

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Säsongens snabba pasta – perfekt när man har lite kantareller över och lite tid. Enklaste - Godaste!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Låt rinna av men spara 1–2 dl av kokvattnet.
  2. Strimla under tiden fläskfilé och lök, hacka chili och dela svampen.
  3. Hetta upp en panna med lite olja och bryn köttet. Tillsätt lök, svamp och chili och stek ett par minuter. Slå i ostronsås och lagom mängd kokvatten och låt koka in någon minut.
  4. Vänd ner pastan i pannan och strö över parmesan. Servera gärna med råkostsallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Annrh 12 juni 2012

    Enkelt och gott! Gillart! Min sambos respons var "det här smakar ungefär som det gör på pastarestaurangen på stan" Det är ett bra betyg :)

  • peter_karlsson_3158 16 mars 2014

    supergod!!!!!

  • grassicats 25 mars 2014

    Så gott så....mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.