Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med fläskfilemedajonger

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat och väldigt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skiva svamp och fräs i lite matfett eller olja. Skär fläskfilén i ½ cm tunna skivor och bryn i stekpanna med hög kant. 2. Pressa över vitlök och lägg isvampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap 3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt.
  2. Glöm inte att koka pastan och servera gärna en god grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BarbroNelson 19 januari 2012

    Det var jätte gott, gjorde lite mer sås, och la till lite mer champinjoner. Mums! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.