Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med gorgonzola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabblagad pasta som smakar förträffligt!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp pastavatten och koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Gör under tiden såsen. Fräs purjolök i smör i en kastrull tills den är mjuk utan att ta färg, ca 3 minuter. Tillsätt gorgonzola i bitar och låt den smälta. Häll på grädden och koka ca 3 minuter. Smaka av med ev salt och svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nubbe 17 oktober 2009

    Vilken smarrig sås detta verkar vara. Blir till onsdagspastan... :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.