Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med gorgonzola, valnötter och stekta päron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel vegetarisk pastarätt med både sälta och sötma. Ljuvligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm ost och grädde i en kastrull så att osten smälter. Rosta nötterna i en torr, het panna ca 2 minuter. Skaka pannan hela tiden, nötterna bränns lätt vid.
  3. Klyfta päronen. Hetta upp smör, olja och honung i en stekpanna. Stek päronklyftorna runtom på hög värme 2-3 minuter.
  4. Vänd ihop pastan med ostsåsen. Toppa med nötter och päron. Vrid över lite malen svartpeppar vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.