Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med het scampi

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Scampi är som räkor fast större.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hett upp olja i en wok eller stor stekpanna. Fräs vitlöken, ingefäran och chilin i olja på hög värme, ca 1 minut. Var försiktig så det inte bränns, då blir rätten besk.
  2. Tillsätt skaldjuren och fräs 1-2 minuter. Häll honung, pressad citronsaft och soja i pannan, låt alltsammans koka upp. Blanda med den väl avrunna pastan och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.