Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kål och baconröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och snabb vardagsmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Skär kålen i tunna strimlor. Skölj, kärna ur och finstrimla paprikorna.
  3. Skär baconet i strimlor. Stek baconet, utan extra matfett, tills det blivit knaprigt. Tag upp och låt rinna av på ett hushållspapper.
  4. Fräs kål och paprika i fettet efter baconet i ca 5 minuter, jag tog bort rättså mycket av baconfettet.
  5. Rör i fraichen och smaka av med senap, salt och svartpeppar. Blanda i baconet, låt små puttra ett tag, om det behövs späd ut med lite vatten.
  6. Låt pastan rinna av. Servera pastan med kål- och baconröran, blandad sallad och bröd.
  7. Tips! Jag tog hälften créme fraiche och hälften mellangrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.