Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kantarell och philadelphiasås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Innehåller 369 kalorier per portion. Lite nyttigare än vanligt men fortfarande gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Om kantarellerna är stora, dela dem en gång. Stek kantareller och chili i margarin, salta och peppra.
  2. Blanda och koka philadelphiaost, mjölk, salt och peppar i en kastrull. Rör ner kantareller och spenat. Servera såsen med kokt pasta.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mumsan 1 oktober 2008

    Himla gott och enkelt, kul med chili i, tack för receptet!

  • sanso325 13 november 2008

    Ätit den flera gånger och trots att jag inte är en svampälskare så är det en av mina favoriträtter

  • annsiii 13 september 2009

    Underbart krämig pastasås, mums! Kantarellpasta är perfekt såhär på hösten

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.