Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kronärtskockor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta för 4 portioner.
  2. Skala och skär rödlöken i ”båtar”. Hacka de soltorkade tomaterna.
  3. Fräs detta i lite av marinaden som de soltorkade tomaterna ligger i.
  4. Tillsätt kronärtskockorna och sugar snap peas. Fräs och rör om ytterligare någon minut.
  5. Häll nu på matlagningsgrädden och de krossade tomaterna. Låt småputtra någon minut.
  6. Smaksätt med honung, provencalska kryddor och salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ninwi 18 januari 2011

    Jättegott! Gjorde dock om receptet lite, hoppade över rödlök och sugar snap peas och hade i lite gröna bönor och lövbiff. Ersatte grädden med Oatly imat för att få det mjölkfritt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.