- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En snabb och enkel pastasås med lite härligt bett i.
Instruktioner
- Du kan förbereda och spara tid genom att sätta på rikligt med lättsaltat pastavatten och dela körsbärstomaterna i fyra delar först.
- Fräs champinjonerna i en stor gryta samtidigt som du skivar löken fint. Låt löken svettas med svampen utan att ta färg.
- Lägg i korvar, bacon och kryddor i grytan. Rör runt ordentligt, när korvarna fått lite stekyta lägger du i tomaterna. När de släppt ifrån sig sin vätska ringlar du över honungen, tillsätt tomatpurén och späd med vattnet. Låt allt koka ihop i tio minuter under lock.
- Samtidigt kokar du pastan i kastrullen du förberett, med lättsaltat vatten, och låter den koka efter anvisningarna på förpackningen. Häll dock av pastan en minut innan du normalt skulle tagit av den.
- Tillsätt spenaten och grädden i korvgrytan och låt den koka upp igen. Häll hela grytan i kastrullen med den avrunna pastan och låt stå i några minuter så att smakerna verkligen sugs upp. Klart!
Publicerat den
28 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar