Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kryddig korv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och enkel pastasås med lite härligt bett i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Du kan förbereda och spara tid genom att sätta på rikligt med lättsaltat pastavatten och dela körsbärstomaterna i fyra delar först.
  2. Fräs champinjonerna i en stor gryta samtidigt som du skivar löken fint. Låt löken svettas med svampen utan att ta färg.
  3. Lägg i korvar, bacon och kryddor i grytan. Rör runt ordentligt, när korvarna fått lite stekyta lägger du i tomaterna. När de släppt ifrån sig sin vätska ringlar du över honungen, tillsätt tomatpurén och späd med vattnet. Låt allt koka ihop i tio minuter under lock.
  4. Samtidigt kokar du pastan i kastrullen du förberett, med lättsaltat vatten, och låter den koka efter anvisningarna på förpackningen. Häll dock av pastan en minut innan du normalt skulle tagit av den.
  5. Tillsätt spenaten och grädden i korvgrytan och låt den koka upp igen. Häll hela grytan i kastrullen med den avrunna pastan och låt stå i några minuter så att smakerna verkligen sugs upp. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.