Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god pastarätt som jag hittade på "Emmas kök"

Ingredienser

Instruktioner

  1. oka pastan enligt anvisningarna och skär kycklingfiléerna i mindre bitar efter egen smak (kuber, strimlor, etc.).
  2. Bryn kycklingen i lite olja i en större gryta så att den får färg och nästan är genomstekt. Hacka under tiden schalottenlöken fint och kantarellerna grovt. Tillsätt detta med kycklingen och låt fräsa någon minut.
  3. Tillsätt grädden och vinet och låt allt koka upp. Krydda med buljongtärningen, persilja och peppar.
  4. När pastan är klar, häll av vattnet och rör ner den i såsen. Servera direkt tillsammans med en grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.