Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling och paprika

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Viktväktarvänligt. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval och fria smaksättare.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingbitarna väl och krydda med salt och peppar. Låt dom eftersteka på svag värme så att de är helt genomstekta. Skär den varma kycklingen i tärningar. Skär paprikan i tärningar, purjo i fina strimlor och chili i mycket små tärningar. Var noga med att alla kärnor tagits bort. Fräs grönsakerna lätt, de ska fortfarande vara knapriga. Blanda sedan allt i en gryta och smaksätt med pressad vitlök och ev mer salt och peppar. Tillsätt creme fraiche och blanda allt med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.