Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kycklingfärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den riktige entusiasten gör både egen pasta och mal sin kycklingfärs själv. Såsen blir smakrik och god med hjälp av vin och tomater. Färskriven parmesanost är gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Montera köttkvarnen med hålskivan på din köksmaskin. Skär kycklingfiléerna i långsmala bitar och mal på högsta hastighet. Använd påmataren endast mot slutet. Mal köttet två gånger, andra gången kan du behöva använda påmataren lite oftare.
  2. Stek löken och kycklingfärsen i oljan. Häll i vinet och de krossade tomaterna. Smaksätt med persiljan, salt och peppar och låt köttfärsröran sjuda på svag värme i ca 15 minuter. Servera kycklingsåsen med pasta, färskriven parmesanost och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.